Buscador General

Les vostres dades

Algunes eines d’aquesta pàgina web necessiten registrar informació sobre la vostra visita. Només s’utilitza per oferir-vos servei, mai es comparteix amb ningú més i s’esborra quan ja no és necessari.

Encara no ens heu dit si podem recollir les vostres dades de caràcter personal

ENS DONEU PERMÍS PER REGISTRAR AQUESTA INFORMACIÓ?


Per poder fer reserves en aquest web ens heu de donar el consentiment per registrar aquestes dades de caràcter personal. Ens doneu o no el vostre consentiment perquè registrem les vostres dades, guardarem una cookie en el vostre ordinador per saber si us heu donat d’alta o no. Això ens ajuda a assegurar-nos que no us demanem constantment si us voleu registrar o no, i no conté dades de caràcter personal. Si canvieu d’opinió podeu visitar la pàgina “permisos app” en qualsevol moment i podreu registrar-vos o cancel·lar-ho.

Aquesta informació es guarda durant un període de temps diferent depenent de la naturalesa de la vostra visita. Per tant, si només hi feu una ullada, registrarem informació aproximada sobre la localització geogràfica (nivell país). Si realitzeu cerques, perquè els formularis de cerca siguin més fàcils d’utilitzar, guardarem l’últim que vàreu buscar. Aquesta informació normalment es guarda un màxim de 24 hores i només s’utilitza perquè la vostra visita sigui més agradable.

Quan realitzeu una reserva amb nosaltres, es guarda més informació per necessitat.

  1. Els tecnicismes del formulari de reserva es capturen i retenen durant un màxim de 60 dies. És necessari per tal que les sol·licituds de reserva es puguin convertir en reserves reals una vegada s’hagi aprovat una reserva, i perquè els nostres equips efectuïn anàlisis en cas que hi hagi algun problema amb una reserva. Si no haguéssiu iniciat sessió a l’hora de fer una reserva, aleshores us enviaríem un correu amb el vostre nom d’usuari i la contrasenya per poder veure l’historial de les vostres reserves i exercir el dret a l’oblit en cas que així ho volguéssiu.
  2. Les dades entrades en el formulari de reserves, per exemple el nom, l’adreça de correu electrònic i l’adreça real, es guarden un màxim de 365 dies després de la data de sortida de la reserva. Aquesta informació es guarda de forma encriptada en la nostra base de dades perquè només la puguin veure persones autoritzades. Si feu una reserva, per llei hem de registrar les vostres dades de caràcter personal mentre la reserva sigui vàlida. Quan la reserva s’hagi completat, bé perquè s’hagi cancel·lat o perquè hagueu fet el check-out, podreu exercir el dret a l’oblit connectant-vos i visitant la pàgina “les vostres dades”. La informació de facturació per reserves ja completades es guardarà de manera segura en la nostra base de dades per assegurar que complim amb les lleis tributàries, però podreu eliminar totes les altres dades de caràcter personal després que s’hagi completat la reserva.
  3. Un cop hagueu donat el consentiment per registrar la vostra informació tal com hem descrit anteriorment, estem obligats legalment a guardar aquest consentiment a la nostra base de dades. Aquesta informació inclourà el vostre nombre IP i el contingut del formulari de registre. Retindrem aquesta notificació de consentiment de manera indefinida ( és un requisit legal).