Buscador General

13/14 agost- Escapada musical al Pallars blank

., La Pobla de Segur, Sort, Salàs de Pallars, Pallars Jussà, 25500, Catalunya

Premi per trucar 931 641 775
Valoració mitja: 0.0
Vots totals:0
Reservar escapada
qrcode

Descripció de l'escapada

Aquesta escapada de 2 dies inclou:

2 nits d’hotel en règim d’allotjament i esmorzar a FONDA CAN FASÈRSIA (La Pobla de Segur)
2 concerts
Visites
Visita guiada al Museu de la Presó (Sort)
Visita a les Botigues-Museu (Salàs de Pallars)
Visita al Centre de visitants del Pallars Jussà (Tremp)
Visita a la fàbrica centenària Licors Portet (la Pobla de Segur)
Excursió al Celler del Batlliu i tast de vins i formatges (Sort)

REGAL Llangonissa Xarcuteria Obach (Organyà)

Preu per persona a partir de 150.63€ >en règim d´habitació doble HE

Més informació sobre els concerts:

13/08 · Johanna Rose i Josep M. Martí Duran · Bernui · 22h

14/08 · María Hinojosa i Ludovice Ensemble · Salàs de Pallars · 20h

Informació detallada ESCAPADA MUSICAL AL PALLARS

Més informació

HOTEL

FONDA CAN FASÈRSIA

   Major, 4, 25500 La Pobla de Segur

fasersia  fasersia

Més informació: www.canfasersia.com

Can Fasèrsia és una antiga Fonda de poble, situada al casc antic de La Pobla de Segur, punt estratègic per gaudir del Pirineu. Trobareu un tracte amable i personalitzat, en un ambient acollidor, i uns preus i ofertes excel·lents. Una fonda de poble, d’aquelles on la gent de pas parava, sopava, dormia i continuava el seu camí. Una fonda plena d’històries i de persones que al llarg del temps han anat deixant la seva empremta. Amb el pas del temps, la idea d’allotjament ha canviat i ha evolucionat cap a un concepte diferent; al de “Parada i Fonda”. En l’actualitat, el nou Can Fasersia vol recuperar aquesta idea, sense oblidar les necessitats i les expectatives dels nostres clients, però mantenint la filosofia dels anys passats.


Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP. • K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• La compra de qualsevol producte es pot fer amb targeta de crèdit visa/mastercard.

• Pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o en té autorització per part del propietari.

• En cas que no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

CONDICIONS ESPECIALS PER A LES ESCAPADES MUSICALS

• El client rebrà en 48h els vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• Els regals es recolliran directament el dia del concert o durant l’ estada amb la presentació del voucher corresponent al personal de l’organització

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I MODIFICACIÓ.

• Aquests productes no permeten cancel·lació anticipada.

• És possible canviar un producte per un altre de preu igual o superior fins a 2 setmanes abans del començament de l’activitat. En aquest cas s’haurà d’abonar la diferència amb el nou producte, però el canvi no suposarà cap recàrrec.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE. Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i l’usuari, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les dades. L’usuari pot exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

Localització

El teu destí (punt final de la ruta) ja està marcat al mapa. Escriu la teva ubicació i tria les opcions de ruta per obtenir adreces cap al punt de destí. També pots fer clic al mapa per triar fins a 9 punts de recorregut desde el teu punt de partida fins al punt de destí.

Adreça
Codi postal
Localitat
Optimitzar per

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta escapada

Necessita estar registrat per enviar un comentari.
Preus per persona a partir de42,10€ Per nit
Preus per persona a partir de42,10€ Per nit
Preus per persona a partir de42,10€ Per nit
Preus per persona a partir de40,30€ Per nit
Preus per persona a partir de40,30€ Per nit