Buscador General

03/07 - Ensemble Brudieu (Pesillà de la Ribera)

Localitat:, Pesillà de la Ribera, Languedoc-Roussillon 66370, France
Premi per trucar +34 633 387 555
109,40€ - 88,90€ 03/07 - Ensemble Brudieu (Pesillà de la Ribera) Localitat:, Pesillà de la Ribera, Languedoc-Roussillon, 66370, France +34 633 387 555 10 HÔTEL MONDIAL*** habitació doble 10 HÔTEL MONDIAL*** habitació individual 10 HÔTEL MONDIAL*** 2 adults+1 nen 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
/ / / /
Valoració mitja: 0.0
Vots totals:0
Reservar pack
qrcode

Descripció del pack

Aquest pack inclou allotjament amb esmorzar+entrada al concert

Preus per pack segons hotel escollit en el moment de la compra

Ensemble Brudieu
Officium defunctorum Urgellensis

03/07 · Pesillà de la Ribera · Església de les Santes Hòsties

19.00h

  Més informació sobre el concert aquí

Informació detallada del pack

Sobre el concert

03/07 · Pesillà de la Ribera · Església de les Santes Hòsties

19.00h

Ensemble Brudieu - Officium defunctorum Urgellensis

Intèrprets

Maria Candela Scalabrini i Belén Vaquero, sopranos
Katarina Livljanić i Daniel Folqué, altos
Martí Doñate i Ferran Mitjans, tenors
Bernat Cabré, Néstor Pindado i Cyprien Sadek, baixos
Arnau Farré, orgue
Maria Crisol, baixó
Josep Cabré, director

Programa Obres de J. Brudieu, C. de Morales, F. Rey, G. Asola, A. de Cabezón, J. Pujol i J. de Antxieta.

Joan Brudieu és considerat un dels compositors més destacats del segle XVI als territoris de llengua catalana. Va arribar a la capital de l’Alt Urgell com a cantor provinent de la diòcesi de Llemotges, i hi va romandre fins la seva mort l’any 1591. La seva Missa de Difunts o Rèquiem, l’original del qual es troba a l’Arxiu Capitular de la Seu d’Urgell, és la protagonista d’aquesta nova producció pròpia del Festival, pensada per a estrenar el 2020, quan es complia el cinquè centenari del naixement del compositor.

  Més informació sobre el concert aquí

Sobre el municipi

  PESILLÀ DE LA RIBERA

Situat a la Catalunya Nord, a la comarca del Rosselló, forma part del territori del Riberal de la Tet. La Tet permet una intensa activitat agrícola al territori, destacant la producció de vi amb denominació d’origen controlada. Els orígens del poble són medievals, s’hauria anat formant al voltant de l’església parroquial de Sant Feliu. Un dels elements medievals que encara avui es conserven és el Portal de Revellí, una de les portes d’entrada a l’antic nucli clos, de manera que antigament el poble estava emmurallat. Passejant pels carrer encara avui es pot apreciar la tendència circular del poble. A part de la història medieval també destaca el passat ibèric i romà del territori, tal i com evidencien diverses recerques arqueològiques.

  Més informació sobre el municipi aquí

  www.mairie-pezilla-riviere.fr

Hotels a escollir en aquest pack

HÔTEL MONDIAL

Estada mínima 1 nit allotjament + concert
  a partir de 54,70€ preus per persona/nit en habitació doble HE

   40 Boulevard Clémenceau, 66000 Perpinyà, França

mondial  mondial

Més informació: www.hotel-mondial-perpignan.net

L´Hôtel Mondial està situat a 10 minuts a peu de l´estació de tren de Perpinyà i del Palau de Congressos, a 3 minuts a peu del monument Castillet i a tan sols 1 minut del teatre Archipel. Ofereix sessions de tast de vins i internet Wi-Fi gratuïta. Les habitacions de l´Hôtel Mondial estan decorades en un estil tradicional i disposen de TV de pantalla plana i bany privat. Algunes també tenen un balcó privat amb vista sobre la ciutat. L´establiment serveix un bufet d´esmorzar i ofereix un espai per guardar-hi bicicletes de forma gratuïta (prèvia reserva). La platja de Canet es troba a 15 km de l´hotel.


Activitats complementàries

  Aquest Pack inclou una visita guiada al nucli antic i Església de les Santes Hòsties .

   Horari de la visita: 17h (sortida: Mediateca Ramon Llull)

*Es prega arribar 5 minuts abans

Pesillà de la Ribera és un poble carregat d’història, amb un nucli antic que roman intacte al pas del temps presidit per l’Església de les Santes Hòsties amb les seves curiositats.

Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP. • K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• La compra de qualsevol producte es pot fer amb targeta de crèdit visa/mastercard.

• Pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o en té autorització per part del propietari.

• En cas que no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

CONDICIONS ESPECIALS PER ALS PRODUCTES HOTEL + ENTRADA

• La confirmació de disponibilitat i reserva es farà en 48h amb vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• Consulteu-nos per reserves de grups de més de 12 persones per tenir accés a possibles descomptes especials i solucions de transport per grups a mida.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I MODIFICACIÓ.

• Aquests productes no permeten cancel·lació anticipada.

• És possible canviar un producte per un altre de preu igual o superior fins a 2 setmanes abans del començament de l’activitat. En aquest cas s’haurà d’abonar la diferència amb el nou producte, però el canvi no suposarà cap recàrrec.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE. Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i l’usuari, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les dades. L’usuari pot exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

 

Localització

El teu destí (punt final de la ruta) ja està marcat al mapa. Escriu la teva ubicació i tria les opcions de ruta per obtenir adreces cap al punt de destí. També pots fer clic al mapa per triar fins a 9 punts de recorregut desde el teu punt de partida fins al punt de destí.

Adreça
Codi postal
Localitat
Optimitzar per

Extra

Extres en aquest pack

*Aquest Pack inclou una visita guiada al nucli antic i Església de les Santes Hòsties .

Horari de la visita: 17h (sortida: Mediateca Ramon Llull) - *Es prega arribar 5 minuts abans. Pesillà de la Ribera és un poble carregat d’història, amb un nucli antic que roman intacte al pas del temps presidit per l’Església de les Santes Hòsties amb les seves curiositats.

0.00€ ( Per persona )

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per aquest pack

Necessita estar registrat per enviar un comentari.
Preus per persona a partir de53,80€ Per nit