Buscador General

10/07 - Anaïs Oliveras & Ensemble La Clementina (Cornellana)

Localitat:, Cornellana (La Vansa i Fórnols), Alt Urgell 25717, Catalunya
Premi per trucar +34 633 387 555
110,60€ - 91,40€ 10/07 - Anaïs Oliveras & Ensemble La Clementina (Cornellana) Localitat:, Cornellana (La Vansa i Fórnols), Alt Urgell, 25717, Catalunya +34 633 387 555 22 HOTEL MOLÍ DE FÓRNOLS-habitació doble 20 HOTEL MOLÍ DE FÓRNOLS-habitació individual 20 HOTEL MOLÍ DE FÓRNOLS-2 adults+1 nen 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
/ / / /
Valoració mitja: 0.0
Vots totals:0
Reservar pack
qrcode

Descripció del pack

Aquest pack inclou allotjament amb esmorzar+entrada al concert

Preus per pack segons hotel escollit en el moment de la compra

Anaïs Oliveras & Ensemble La Clementina
Stabat Mater de Boccherini

10/07 · Cornellana (La Vansa i Fórnols) · Església de Sant Pere

19:00h

  Més informació sobre el concert aquí

Informació detallada del pack

Sobre el concert

10/07 · Cornellana (La Vansa i Fórnols) · Església de Sant Pere

19.00h

Anaïs Oliveras & Ensemble La Clementina - Stabat Mater de Boccherini

Intèrprets

Guadalupe del Moral i Elisabeth Bataller, violins
Jordi Armengol, viola
Emmanuel Balssa, violoncel
Xavier Puertas, contrabaix

Programa Obres de L. Boccherini.

L’Stabat Mater recull l´especial sensibilitat musical de Boccherini i el seu coneixement i domini de l´escriptura vocal, amb l’ús de registres i textures particulars del classicisme, que aporten dramatisme musical. Aquesta obra sacra és de caràcter intimista i espiritual. La veu es fon amb el conjunt d´instruments amb una subtilesa sense precedents.

  Més informació sobre el concert aquí

Sobre el municipi

  LA VANSA I FÓRNOLS

Situat al peu dels vessants meridionals de la serra del Cadí, a la vall del riu de la Vansa, hi trobem Cornellana, un dels nuclis de població que forma part del municipi de la Vansa i Fórnols, a la comarca de l’Alt Urgell. Juntament amb els pobles de Sorribes de la Vansa, cap de municipi, Fórnols de Cadí, Adraén, Ossera, i altres veïnats o llogarets, alguns despoblats, formen part d’un dels municipis amb majors atractius paisatgístics de la comarca. L’edifici més destacable de la població és l’església de Sant Pere, datada de l’any 1818 i considerada com a bé cultural d’interès local. El temple original fou construït als afores del poble, on encara avui dia hi ha les ruïnes. A l’interior de l’església hi trobem dos retaules gòtics, dedicats a Sant Pere i als Goigs de la Verge. L’església de Sant Pere va ser restaurada l’any 2006, dins el marc del projecte de restauració de les esglésies i els retaules gòtics del municipi.

  Més informació sobre el municipi aquí

  www.vansafornols.ddl.net

Hotels a escollir en aquest pack

CASA RURAL MOLÍ DE FÒRNOLS

Estada mínima 1 nit allotjament + concert
  a partir de 66,30€ preus per persona/nit en habitació doble HE)

   Carretera, s/n, 25717 Tuixent, Lleida

4 nice  5 nice

Més informació: www.molidefornols.com

La masia de Molí de Fórnols es troba a 4 km de Sorribes de la Vansa i el mateix de Tuixent es un indret privilegiat en plena natura on podreu gaudir de la tranquil·litat de l ‘entorn i conèixer les curiositats que ens envolten. La Vall de la Vansa, justament als peus del Parc nacional del Cadí Moixeró,ofereix tota mena d´activitats en plena natura, tant en família com individualment. Pobles com Ossera, Tuixent, Josa de Cadí, Gósol o Fórnols entre altres són de visita obligada. Rutes a peu , activitats de natura, visitar el Pedraforca , són infinites les opcions que ofereix la nostra vall per gaudir de la natura durant la seva estança.


Activitats complementàries

  Aquest Pack inclou una visita guiada: Ruïnes de l’Església de Sant Pere

   Horari de la visita: 17.30h (Sortida: Església de Sant Pere)

*Es prega arribar 5 minuts abans

Recorregut pels afores de Cornellana, on trobem les restes romàniques de l’antiga Església de Sant Pere.

Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP. • K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• La compra de qualsevol producte es pot fer amb targeta de crèdit visa/mastercard.

• Pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o en té autorització per part del propietari.

• En cas que no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

CONDICIONS ESPECIALS PER ALS PRODUCTES HOTEL + ENTRADA

• La confirmació de disponibilitat i reserva es farà en 48h amb vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• Consulteu-nos per reserves de grups de més de 12 persones per tenir accés a possibles descomptes especials i solucions de transport per grups a mida.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I MODIFICACIÓ.

• Aquests productes no permeten cancel·lació anticipada.

• És possible canviar un producte per un altre de preu igual o superior fins a 2 setmanes abans del començament de l’activitat. En aquest cas s’haurà d’abonar la diferència amb el nou producte, però el canvi no suposarà cap recàrrec.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE. Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i l’usuari, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les dades. L’usuari pot exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

 

Localització

El teu destí (punt final de la ruta) ja està marcat al mapa. Escriu la teva ubicació i tria les opcions de ruta per obtenir adreces cap al punt de destí. També pots fer clic al mapa per triar fins a 9 punts de recorregut desde el teu punt de partida fins al punt de destí.

Adreça
Codi postal
Localitat
Optimitzar per

Extra

Extres en aquest pack

*Aquest Pack inclou una visita guiada: Ruïnes de l’Església de Sant Pere.

Horari de la visita: 17.30h (Sortida: Església de Sant Pere)- *Es prega arribar 5 minuts abans. Recorregut pels afores de Cornellana, on trobem les restes romàniques de l’antiga Església de Sant Pere.

0.00€ ( Per persona )

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per aquest pack

Necessita estar registrat per enviar un comentari.
Preus per persona a partir de55,20€ Per nit
Preus per persona a partir de50,60€ Per nit
Preus per persona a partir de57,80€ Per nit
Preus per persona a partir de51,40€ Per nit
Preus per persona a partir de53,40€ Per nit