Buscador General

17/07 - Cor de Cambra de Granollers (Riner)

Localitat:, Riner, Solsonès 25290, Catalunya
Premi per trucar +34 633 387 555
102,20€ - 87,80€ 17/07 - Cor de Cambra de Granollers (Riner) Localitat:, Riner, Solsonès, 25290, Catalunya +34 633 387 555 10 EL MIRACLE habitació doble 10 EL MIRACLE habitació individual 10 EL MIRACLE - 2 adults + 1 nen 20 HOTEL VILLARÓ DEL BOSC***-habitació doble 20 HOTEL VILLARÓ DEL BOSC***-habitació individual 22 HOTEL VILLARÓ DEL BOSC***-2 adults+1 nen 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
/ / / /
Valoració mitja: 0.0
Vots totals:0
Reservar pack
qrcode

Descripció del pack

Aquest pack inclou allotjament amb esmorzar+entrada al concert

Preus per pack segons hotel escollit en el moment de la compra

Cor de Cambra de Granollers
Renaissance

17/07 · Riner · Santuari del Miracle ·

20.00h

  Més informació sobre el concert aquí

Informació detallada del pack

Sobre el concert

17/07 · Riner · Santuari del Miracle

20.00h

Cor de Cambra de Granollers - Renaissance

Intèrprets

Aina Albajar, Mar Barbany, Montse Bonet, Marta Carbonell, Rosa Duran, Roser Guixé, Meritxell Milà, Alba Nogueras, Mónica Pazos, sopranos
Sara Bigas, Anna Córdoba, Natàlia Díez, Montserrat Escalé, Montserrat Folcrà, Alba Millán, Mariona Mompart, Àgata Podsiadly, Núria Sánchez, Alba Serrat, contralts
Joan Manel Cintora, Raúl Coré, Emili Flores, Alejandro López, Joel Padullés, Alexeider Pérez, Elías Songay, tenors
Pablo Acosta, Roger Ballescà, Pau Bragulat, Guifré Canadell, Lluís Canyelles, Oriol Roca, Víctor Vilca, baixos
Marco Antonio García de Paz, director

Programa Obres de W. Byrd, F. Guerrero, O. di Lasso, T. L. de Victoria, G. P. da Palestina, A. Lobo, R. de Lassus, T. Tallis i O. Gibbons

El Cor de Cambra de Granollers ens proposa un concert miscel·lani amb joies de la música vocal del Renaixement. Hi sentirem exemples magnífics de la polifonia que va dominar Europa durant el segle XVI, el moment de màxim esplendor d’un estil musical vinculat a l’Humanisme, al retorn dels clàssics, a la conjunció de les arts i el pensament, i a la recerca de la bellesa a través de la perfecció formal: mai abans les estructures harmòniques, els conceptes retòrics i l’expressivitat havien arribat a un punt tan alt de sofisticació.

Més informació sobre el concert aquí

Sobre el municipi

  RINER

El centre de major atracció de Riner el trobem al Santuari del Miracle, altament conegut pel seu retaule barroc -de mitjan s. XVIII-, situat entre les obres mestres del seu temps a Catalunya. També al mateix Santuari es conserva un interessant retaule renaixentista del s. XVI. Juntament amb Freixinet, Su i Santa Susanna, es conformen els quatre nuclis de població d’aquest petit municipi d’uns 300 habitants. A l’esquerra del curs del riu Negre s’alçava l’antic castell de Riner, del qual actualment se’n conserva la gran torre i alguns arcs, i l’església de Sant Martí. Impregnat de rutes per fer a peu o amb bicicleta, Riner és un municipi de tradicions i arquitectura.

  Més informació sobre el municipi aquí

  www.riner.ddl.net

  www.santuarielmiracle.com

Hotels a escollir en aquest pack

APARTAMENTS EL MIRACLE

Estada mínima 1 nit allotjament + concert
  a partir de 54,90€ preus per persona/nit en habitació doble HE

   Monestir 25287 El Miracle (Solsonès)

005  007

Més informació: www.santuarielmiracle.com

Estan a disposició de particulars, famílies, comunitats o grups que cerquin un espai de descans, de repòs, de connexió amb la natura, etc. a prop del Santuari, amb la possibilitat de participar de les celebracions litúrgiques amb la comunitat monàstica. Les cel·les de Nostra Senyora ofereixen 3 habitacions dobles, bany complet, cuina-menjador equipada i calefacció.


HOTEL VILLARÓ DEL BOSC

Estada mínima 1 nit allotjament + concert
  a partir de 68€ preus per persona/nit en habitació doble HE

   Mas Villaro Del Bosc, s/n, 25290 Freixinet,

hotel villaro del bosc  hotel villaro del bosc

Més informació: www.hotelvillarodelbosc.com

El Villaró del Bosc està ubicat en un edifici de nova construcció amb reminiscències rústiques: fet totalment de pedra i de fusta, els acabats són de gran qualitat i els materials s’han portat de mig món. Espais comuns plens de llum i tranquil·litat, la petita biblioteca amb llibres portats d’arreu del món, jardins i terrasses des d’on gaudir de les vistes del Baix Solsonès i una piscina que s’integra amb l’entorn. L’hotel disposa de 8 exclusives habitacions decorades amb cura i detall, cadascuna és única i ha estat batejada amb el nom d’un arbre de la zona. Disposem, a la planta baixa, d´una habitació totalment adaptada per a discapacitats. L’Erable és l’apartament del Villaró, té capacitat per a 4 persones i està totalment equipat per a què us sentiu com a casa, però gaudint del luxe d’un hotel.


Activitats complementàries

Aquest Pack inclou una visita guiada: L’actualitat del Miracle a través de la seva història

Horari de la visita: 18:00h

*Es prega arribar 5 minuts abans

El Santuari del Miracle és una de les obres mestres del barroc a Catalunya. En coneixerem el retaule i visitarem el pati renaixentista de la Casa Gran.

Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP. • K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• La compra de qualsevol producte es pot fer amb targeta de crèdit visa/mastercard.

• Pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o en té autorització per part del propietari.

• En cas que no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

CONDICIONS ESPECIALS PER ALS PRODUCTES HOTEL + ENTRADA

• La confirmació de disponibilitat i reserva es farà en 48h amb vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• Consulteu-nos per reserves de grups de més de 12 persones per tenir accés a possibles descomptes especials i solucions de transport per grups a mida.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I MODIFICACIÓ.

• Aquests productes no permeten cancel·lació anticipada.

• És possible canviar un producte per un altre de preu igual o superior fins a 2 setmanes abans del començament de l’activitat. En aquest cas s’haurà d’abonar la diferència amb el nou producte, però el canvi no suposarà cap recàrrec.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE. Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i l’usuari, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les dades. L’usuari pot exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

 

Localització

El teu destí (punt final de la ruta) ja està marcat al mapa. Escriu la teva ubicació i tria les opcions de ruta per obtenir adreces cap al punt de destí. També pots fer clic al mapa per triar fins a 9 punts de recorregut desde el teu punt de partida fins al punt de destí.

Adreça
Codi postal
Localitat
Optimitzar per

Extra

Extres en aquest pack

*Aquest Pack inclou de forma gratuïta una visita guiada: L’actualitat del Miracle a través de la seva història

Horari de la visita: 18:00h - *Es prega arribar 5 minuts abans. El Santuari del Miracle és una de les obres mestres del barroc a Catalunya. En coneixerem el retaule i visitarem el pati renaixentista de la Casa Gran.

0.00€ ( Per persona )

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per aquest pack

Necessita estar registrat per enviar un comentari.
Preus per persona a partir de54,90€ Per nit
Preus per persona a partir de80,90€ Per nit
Preus per persona a partir de47,10€ Per nit
Preus per persona a partir de49,10€ Per nit
Preus per persona a partir de49,10€ Per nit