24/07 - La Sonorosa (Tiurana)

Localitat:, Tiurana, La Noguera 25791, Catalunya
Premi per trucar +34 633 387 555
171,60€ - 249,60€ 24/07 - La Sonorosa (Tiurana) Localitat:, Tiurana, La Noguera, 25791, Catalunya +34 633 387 555 20 CAL SOLDEVILA - habitació doble 20 CAL SOLDEVILA - habitació individual 20 CAL SOLDEVILA - 2 adults+1 nen 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
/ / / /
, , , ,

Aquest pack inclou allotjament (no inclou esmorzar)+entrada al concert

Preus per pack segons hotel escollit en el moment de la compra

La Sonorosa
Asómate a esa ventana!

24/07 · Tiurana · Ermita de la Mare de Déu de Solés

20.00h

  Més informació sobre el concert aquí

Sobre el concert

24/07 · Tiurana · Ermita de la Mare de Déu de Solés

20.00h

La Sonorosa - Asómate a esa ventana!

Intèrprets

Soledad Cardoso, soprano
Jaime Puente, dansa i castanyoles
Edwin García, guitarra barroca i direcció

Programa Obres de J. Marín, L. de Briceño i anònims.

La Sonorosa, grup especialista en música popular ibèrica dels segles XVII i XVIII, es presenta amb una combinació de dansa, cant i música, i ens atrapa especialment amb el so de les castanyoles. L´espectacle pretén apropar-se als orígens de la pràctica musical de la guitarra des de la improvisació i la creació, respectant la relació simbiòtica entre dansa, poesia i música, mitjançant xàcares, folies, pasacalles, fandangos i molts altres aires, que fan un retrat de la guitarra del barroc, de la seva pràctica i del seu entorn.

  Més informació sobre el concert aquí

Sobre el municipi

  TIURANA

Tiurana és un poble del Segre Mitjà, inaugurat oficialment l’any 2007 i que va heretar el nom de l’antiga vila de Tiurana, inundada per la creació de l’embassament de Rialb. La tenacitat dels seus habitants per conservar la seva identitat va fer possible la construcció del nou poble al voltant de l’ermita de la Mare de Déu de Solés, la seva patrona. Tiurana compta amb monuments traslladats de l’antic poble, com els pòrtics del carrer Major o el pou àrab, i d’altres de nous, com ‘el Foc del Pelegrí’ i la font ‘Sol aigua’, creada per simbolitzar l’esforç dels tiuranencs per tenir un nou poble i no perdre les arrels. A més a més és molt rica en el seu paisatge i disposa de rutes de senderisme i btt i té concedits els segells ‘Tiurana Paratge d’Emocions’, ‘Moturisme’ i el certificat ‘Starlight’.

  Més informació sobre el municipi aquí

  www.tiurana.cat

Hotels a escollir en aquest pack

CAL SOLDEVILA

Estada mínima 1 nit allotjament + concert
  a partir de 95,10€ preus per persona/nit en habitació doble (no inclou esmorzar)

  Plaça del Pou, 14, 25791 Tiurana

cal soldevila  cal soldevila

Més informació: www.tiurana.cat

Aquest apartament turístic integra la primera planta de la casa de Cal Soldevila de el nou poble de Tiurana. El poble original va ser negat per les aigües de l´Pantà de Rialb i va ressorgir el 2007. Consta de 3 habitacions (dues dobles i una individual), un bany complet, saló-menjador i cuina. Totes les habitacions disposen de roba de llit i tovalloles A més disposa de dues terrasses, per poder gaudir de l´entorn natural en què se situa. No s´accepten animals.


 

Activitats complementàries

  Aquest Pack inclou una visita guiada: Tiurana Monumental

   Horaris: 18:00h (Sortida: Oficina de turisme)

L’antiga vila de Tiurana va quedar negada per les aigües del pantà de Rialb l’any 1999, però la tenacitat del poble per conservar la seva identitat va fer possible la reconstrucció d’una nova Tiurana.

Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP. • K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• La compra de qualsevol producte es pot fer amb targeta de crèdit visa/mastercard.

• Pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o en té autorització per part del propietari.

• En cas que no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

CONDICIONS ESPECIALS PER ALS PRODUCTES HOTEL + ENTRADA

• La confirmació de disponibilitat i reserva es farà en 48h amb vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• Consulteu-nos per reserves de grups de més de 12 persones per tenir accés a possibles descomptes especials i solucions de transport per grups a mida.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I MODIFICACIÓ.

• Aquests productes no permeten cancel·lació anticipada.

• És possible canviar un producte per un altre de preu igual o superior fins a 2 setmanes abans del començament de l’activitat. En aquest cas s’haurà d’abonar la diferència amb el nou producte, però el canvi no suposarà cap recàrrec.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE. Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i l’usuari, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les dades. L’usuari pot exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

 

Encara no hi ha comentaris per aquest pack

Necessita estar registrat per enviar un comentari.

Extres en aquest pack

Aquest Pack inclou una visita guiada: Tiurana Monumental

Horari: 18:00 (Sortida: Oficina de turisme). * Es prega arribar 5 minuts abans. L’antiga vila de Tiurana va quedar negada per les aigües del pantà de Rialb l’any 1999, però la tenacitat del poble per conservar la seva identitat va fer possible la reconstrucció d’una nova Tiurana.

0.00€ ( Per persona )
Preus per persona a partir de40,10€ Per nit
Preus per persona a partir de54,90€ Per nit
Preus per persona a partir de54,90€ Per nit
Preus per persona a partir de50,60€ Per nit
Preus per persona a partir de44,90€ Per nit