Buscador General

07/08 - Ensemble Flandriae-Pyrenaei (Covet)

Localitat:, Covet, Pallars Jussà 25653, Catalunya
Premi per trucar +34 633 387 555
100,10€ - 92,80€ 07/08 - Ensemble Flandriae-Pyrenaei (Covet) Localitat:, Covet, Pallars Jussà, 25653, Catalunya +34 633 387 555 20 CA L'ESTUDIANT-habitació doble 20 CA L'ESTUDIANT-habitació individual 20 CA L'ESTUDIANT-2 adults+1 nen 20 CASA RAMONA-habitació doble 20 CASA RAMONA-habitació individual 20 CASA RAMONA-2 adults+1 nen 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
/ / / /
Valoració mitja: 0.0
Vots totals:0
Reservar pack
qrcode

Descripció del pack

Aquest pack inclou allotjament amb esmorzar+entrada al concert

Preus per pack segons hotel escollit en el moment de la compra

Ensemble Flandriae-Pyrenaei
Música Barroca de Flandes i Catalunya

07/08 · Covet (Isona i Conca Dellà) · Església de Santa Maria

19.00h

  Més informació sobre el concert aquí

Informació detallada del pack

Sobre el concert

07/08 · Covet (Isona i Conca Dellà) · Església de Santa Maria

19.00h

Ensemble Flandriae-Pyrenaei - Música Barroca de Flandes i Catalunya

Intèrprets

Anne Cambier, soprano
Guido de Neve, Wibert Aerts i Meritxell Genís, violins
Clara Pouvreau, violoncel
Núria Pujolràs, viola
Oriol Casadevall, contrabaix
Frank Agsteribbe, clavicèmbal i direcció

Programa: Obres de H. J. Croes, J. H. Fiocco, P. Van Maldere, F. Manalt, P. Rabassa i F. Valls.

Flandes i Catalunya, dos països amb una cultura important, han experimentat relats turbulents similars. Després de l´ocupació dels espanyols, Flandes va ser governada per Àustria al segle XVIII. Catalunya també va perdre els seus drets nacionals a principis del segle XVIII. El programa reuneix compositors flamencs i catalans que han viscut i treballat durant aquests moments difícils, però que, tanmateix, van aconseguir escriure música d´alta qualitat. Encara que els noms d´aquests compositors siguin poc coneguts avui en dia, mereixen ser redescoberts i que la seva música sigui interpretada. Aquest projecte reuneix músics flamencs i catalans de renom internacional que constitueixen un ensemble que defensa amb gran convicció el nostre patrimoni musical.

  Més informació sobre el concert aquí

Sobre el municipi

  ISONA I CONCA DELLÀ

Situat al Pallars Jussà, al marge esquerra de la Noguera Pallaresa, el municipi d’Isona i Conca Dellà està constituït per 13 nuclis de població que es distribueixen pel sud-est de la comarca. Compta amb un gran nombre d’esglésies romàniques, de les quals en destaca la de Santa Maria de Covet, datada a la primera meitat del segle XII. Una obra arquitectònica que s’ha fet lloc entre els conjunts més excepcionals de l’art romànic a Catalunya per la seva portalada esculpida, una de les més originals del romànic català. La seva galeria interior, sobre l’entrada i amb una gran rosassa a l’exterior, és un dels elements arquitectònics que també hi destaquen. Un element que juntament amb la galeria de la catedral de la Seu d’Urgell són considerats com a únics i excepcionals dins el món romànic català.

  Més informació sobre el municipi aquí

  www.isona.cat

 

 

Hotels a escollir en aquest pack

CA L´ESTUDIANT

Estada mínima 1 nit allotjament + concert
  a partir de 40,10€ preus per persona/nit en habitació doble (NO INCLOU ESMORZAR)

   Carretera, 16 25656, Conques (Isona i Conca Dellà)

Ca l’Estudiant està situat al poble de Conques. És una antiga casa restaurada i adequada com allotjament rural. La casa consta de tres allotjaments independents. El primer té tres habitacions dobles, dos banys, cuina equipada amb llar de foc, menjador i una galeria d’uns 50m2. En el menjador i una de les habitacions hi ha unes pintures al fresc que daten de finals del s.XIX. El segon apartament consta de tres habitacions dobles, dos banys, cuina equipada amb llar de foc i menjador. En el tercer hi ha un menjador-cuina i dues habitacions, (una triple amb bany i una altra doble també amb bany propi).


  CASA RAMONA

Estada mínima 1 nit allotjament + concert 
  a partir de 46,40€ preus per persona/nit en habitació doble HE

   Carretera C-1412bz, s/n 25656, Conques (Isona i Conca Dellà)

casa ramona  casa ramona

Més informació: www.casaruralramona.net

L´allotjament rural Casa Ramona es troba situat al poble de Conques, un municipi d´Isona i Conca Dellà, a la província de Lleida. Conserva l´església parroquial de Sant Miquel de Conques dins el casc urbà de la vila, del segle XII, amb decoració pictòrica mural d´època gòtica. A més es poden veure restes del castell de Conques al cim de la muntanya. Completament equipada i amb tot el necessari per fer de la seva estada agradable i fàcil. Menjador/Saló amb llar de foc i cuina. Disposa de Wi-Fi. A l´exterior hi ha una terrassa i un jardí, servei d´esmorzar, dinar i sopar amb cuina casolana. És el lloc ideal per descansar i relaxar-se.


 

Activitats complementàries

  Aquest Pack inclou una visita guiada: Església de Covet.

   Horari de la visita: 17:30h

*Es prega arribar 5 minuts abans

Coneixerem l’Església de Santa Maria de Covet, que data del segle XII, i la seva excepcional portalada, considerada un dels conjunts d’escultura romànica més destacats de Catalunya.

Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP.

• K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• Per pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament a K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o té dret d’ús pel propietari d’aquesta.

• La confirmació de disponibilitat i reserva es farà en 24h amb vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• En cas de què no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

• Si el paquet conté regals, aquests es recolliran directament el dia del concert o durant l’ estància amb la presentació del voucher corresponent al personal de l’organització

CONDICIONS ESPECIALS PER GRUPS.

• Consulteu-nos per reserves de grups de més de 12 persones per tenir accés a possibles descomptes especials i solucions de transport per grups a mida.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ.

• La cancel·lació de la tarifa estàndard és possible fins a 2 setmanes abans del començament del paquet amb un 15% del valor del paquet no retornable com a despeses d’administració. La tarifa no reemborsable en el cas de l’Hotel HCC Berga no és pot anul·lar ni modificar.

• Possible canvi per un paquet de tarifa estàndard de preu igual o inferior i de valor superior pagant la diferencia segons disponibilitat, fins a 2 setmanes abans del començament del paquet. El paquet no reemborsable de l’hotel HCC Berga no és pot canviar.

• Canvis de nom possibles en general a la tarifa estàndard fins a 5 dies abans del començament del paquet.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE núm. 298, de 14 de desembre). Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i vostès, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les seves dades. Us informem que teniu reconeguts i podreu exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

Localització

El teu destí (punt final de la ruta) ja està marcat al mapa. Escriu la teva ubicació i tria les opcions de ruta per obtenir adreces cap al punt de destí. També pots fer clic al mapa per triar fins a 9 punts de recorregut desde el teu punt de partida fins al punt de destí.

Adreça
Codi postal
Localitat
Optimitzar per

Extra

Extres en aquest pack

Aquest Pack inclou de forma gratuïta una visita guiada: Església de Covet

Horari de la visita: 17:30h - *Es prega arribar 5 minuts abans. Coneixerem l’Església de Santa Maria de Covet, que data del segle XII, i la seva excepcional portalada, considerada un dels conjunts d’escultura romànica més destacats de Catalunya.

0.00€ ( Per persona )

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per aquest pack

Necessita estar registrat per enviar un comentari.
Preus per persona a partir de44,90€ Per nit
Preus per persona a partir de44,90€ Per nit
Preus per persona a partir de44,90€ Per nit
Preus per persona a partir de44,90€ Per nit
Preus per persona a partir de42,90€ Per nit