Buscador General

24/07 - Ensemble Brudieu (Covet)

Municipi:, Covet, Pallars Jussà 25653, Catalunya
Premi per trucar +34 633 387 555
112,80€ - 93,40€ 24/07 - Ensemble Brudieu (Covet) Municipi:, Covet, Pallars Jussà, 25653, Catalunya +34 633 387 555 20 CA L'ESTUDIANT-habitació doble 20 CA L'ESTUDIANT-habitació individual 20 CA L'ESTUDIANT-2 adults+1 nen 20 CASA RAMONA-habitació doble 20 CASA RAMONA-habitació individual 20 CASA RAMONA-2 adults+1 nen 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
/ / / /
Valoració mitja: 0.0
Vots totals:0
Reservar pack
qrcode

Descripció del pack

Aquest pack inclou allotjament amb esmorzar+entrada al concert

Preus per pack segons hotel escollit en el moment de la compra

Ensemble Brudieu
Officium defunctorum Urgellensis

24/07 · Covet (Isona i Conca Dellà) · Església de Santa Maria

12.30h

  Més informació sobre el concert aquí

Informació detallada del pack

Sobre el concert

24/07 · Covet (Isona i Conca Dellà) · Església de Santa Maria

12.30h

Ensemble Brudieu - Officium defunctorum Urgellensis

Intèrprets

Candela Scalabrini i Belén Vaquero, sopranos Katarina Livljanić i Mercè Bruguera, altos Joan Mas i Víctor Sordo, tenors Bernat Cabré, Néstor Pindado i Cyprien Sadek, baixos Arnau Farré, orgue Maria Crisol, baixó Josep Cabré, director

Programa

Joan Brudieu és considerat un dels compositors més destacats del segle XVI als territoris de llengua catalana. Va arribar a la capital de l’Alt Urgell com a cantor provinent de la diòcesi de Llemotges i hi va romandre fins a la seva mort l’any 1591. La seva Missa de Difunts o Rèquiem, l’original del qual es troba a l’Arxiu Capitular de la Seu d’Urgell, és la protagonista d’aquesta producció pròpia del Festival, que es va estrenar l’any passat coincidint amb la celebració del 10è aniversari del festival.

  Més informació sobre el concert aquí

Sobre el municipi

  ISONA I CONCA DELLÀ

Situat al Pallars Jussà, al marge esquerra de la Noguera Pallaresa, el municipi d’Isona i Conca Dellà està constituït per 13 nuclis de població que es distribueixen pel sud-est de la comarca. Compta amb un gran nombre d’esglésies romàniques, de les quals en destaca la de Santa Maria de Covet, datada a la primera meitat del segle XII. Una obra arquitectònica que s’ha fet lloc entre els conjunts més excepcionals de l’art romànic a Catalunya per la seva portalada esculpida, una de les més originals del romànic català. La seva galeria interior, sobre l’entrada i amb una gran rosassa a l’exterior, és un dels elements arquitectònics que també hi destaquen. Un element que juntament amb la galeria de la catedral de la Seu d’Urgell són considerats com a únics i excepcionals dins el món romànic català.

  Més informació sobre el municipi aquí

  www.isona.cat

 

 

Hotels a escollir en aquest pack

  CASA RAMONA

Estada mínima 1 nit allotjament + concert 
  a partir de 46,70€ preus per persona/nit en habitació doble HE

   Carretera C-1412bz, s/n 25656, Conques (Isona i Conca Dellà)

casa ramona  casa ramona

Més informació: www.casaruralramona.net

L´allotjament rural Casa Ramona es troba situat al poble de Conques, un municipi d´Isona i Conca Dellà, a la província de Lleida. Conserva l´església parroquial de Sant Miquel de Conques dins el casc urbà de la vila, del segle XII, amb decoració pictòrica mural d´època gòtica. A més es poden veure restes del castell de Conques al cim de la muntanya. Completament equipada i amb tot el necessari per fer de la seva estada agradable i fàcil. Menjador/Saló amb llar de foc i cuina. Disposa de Wi-Fi. A l´exterior hi ha una terrassa i un jardí, servei d´esmorzar, dinar i sopar amb cuina casolana. És el lloc ideal per descansar i relaxar-se.


 

Activitats complementàries

  Concert amb Gust:

Inclou degustació de productes de Km0 després del concert

Celler Solana Roivert i Formatges de Pallars

batlliu  embotitsesterri

Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP. • K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• La compra de qualsevol producte es pot fer amb targeta de crèdit visa/mastercard.

• Pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o en té autorització per part del propietari.

• En cas que no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

CONDICIONS ESPECIALS PER ALS PRODUCTES HOTEL + ENTRADA

• La confirmació de disponibilitat i reserva es farà en 48h amb vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• Consulteu-nos per reserves de grups de més de 12 persones per tenir accés a possibles descomptes especials i solucions de transport per grups a mida.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I MODIFICACIÓ.

• Aquests productes no permeten cancel·lació anticipada.

• És possible canviar un producte per un altre de preu igual o superior fins a 2 setmanes abans del començament de l’activitat. En aquest cas s’haurà d’abonar la diferència amb el nou producte, però el canvi no suposarà cap recàrrec.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE. Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i l’usuari, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les dades. L’usuari pot exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

 

Localització

El teu destí (punt final de la ruta) ja està marcat al mapa. Escriu la teva ubicació i tria les opcions de ruta per obtenir adreces cap al punt de destí. També pots fer clic al mapa per triar fins a 9 punts de recorregut desde el teu punt de partida fins al punt de destí.

Adreça
Codi postal
Localitat
Optimitzar per

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per aquest pack

Necessita estar registrat per enviar un comentari.
Preus per persona a partir de98.00€ Per nit