Buscador General

09/07 - Marta Mathéu (Sant Feliu de Pallerols)

Municipi:, Sant Feliu de Pallerols, La Garrotxa 17174, Catalunya
Premi per trucar +34 633 387 555
103,70€ - 211,80€ 09/07 - Marta Mathéu (Sant Feliu de Pallerols) Municipi:, Sant Feliu de Pallerols, La Garrotxa, 17174, Catalunya +34 633 387 555 20 LA RECTORIA DE ST. MIQUEL - habitació doble 20 LA RECTORIA DE ST. MIQUEL - hab. individual 20 LA RECTORIA DE ST. MIQUEL - habitació triple 20 LA RECTORIA DE ST. MIQUEL - 2 adults+1 nen 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
/ / / /
Valoració mitja: 0.0
Vots totals:0
Reservar pack
qrcode

Descripció del pack

Aquest pack inclou allotjament amb esmorzar+entrada al concert

*La taxa turística no està inclosa en el preu i s’haurà d’abonar directament a l’allotjament.

Preus per pack segons hotel escollit en el moment de la compra

Marta Mathéu
InCanto

09/07 · Sant Feliu de Pallerols · Església parroquial

20.00h

  Més informació sobre el concert aquí

Informació detallada del pack

Sobre el concert

09/07 · Sant Feliu de Pallerols · Església parroquial

20.00h

Marta Mathéu - InCanto

Intèrprets

Marta Matheu, soprano
Joan Espina i Joan Marsol, violins
Jordi Armengol, viola Eva del Campo, clavicèmbal
Guillermo Turina, violoncel
Daniel Ramírez, oboè
Xavier Pastrana, direcció artística

Programa

La soprano Marta Mathéu s’ha reivindicat des de fa anys com una de les veus més versàtils del panorama català. En la seva trajectòria com a solista ha defensat amb enorme solidesa repertoris de pràcticament tots els estils i gèneres, segellant sempre les seves actuacions amb un timbre i una musicalitat excepcionals. En aquests últims anys, Mathéu ha enregistrat amb Jordi Savall i també música de Mompou, ha estrenat una òpera de Francesc Cassú, ha debutat al Liceu… És, per tant, una artista completa. Tot i que no és la primera vegada que hi actua, aquest cop el FeMAP, en la seva producció pròpia de 2023, l’ha convidada a protagonitzar i posar la veu a un moment especial dins la història de la música sacra catalana, a través d’un viatge que començarà a la catedral de Tarragona i acabarà a Nàpols després de fer parada a la catedral de Barcelona, Santa Maria del Mar, Canet de Mar i Toledo, entre d’altres. Serà un viatge convuls, ple de contradiccions i discussions, el pas del barroc al classicisme i la guerra per l’estil que hauria d’imperar els anys vinents.

  Més informació sobre el concert aquí

Sobre el municipi

  SANT FELIU DE PALLEROLS

Sant Feliu de Pallerols és una vila situada a la comarca de La Garrotxa i a la capçalera de la Vall d’Hostoles. Tot el municipi forma part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i una bona part també està inclosa dins l’Espai d’Interès Natural del Collsacabra. Envoltat de muntanyes i volcans, és un indret carregat d’història: ponts i esglésies romàniques, castells medievals (el d’Hostoles i el de Colltort), cases pairals, el casc antic de la Vila i l’empremta de les revoltes remences; sense oblidar la tradició mil·lenària del ball dels Cavallets, Gegants i Mulassa de la Festa Major, declarada festa patrimonial d’interès nacional.

  Més informació sobre el municipi aquí

  www.santfeliudepallerols.cat

Hotels a escollir en aquest pack

LA RECTORIA DE SANT MIQUEL

Estada mínima 1 nit allotjament + concert
  a partir de 77,30€ preus per persona/nit en habitació doble HE

   Veïnat de Sant Miquel de Pineda, 17174 Sant Feliu de Pallerols

la rectoria de sant miquel  la rectoria de sant miquel

Més informació: www.larectoriadesantmiquel.com

El B&B La Rectoria de Sant Miquel de Pineda està situat al parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a 12 km d´Olot, en una rectoria del segle XII reformada envoltada d´uns jardins extensos, i ofereix internet Wi-Fi i aparcament gratuïts. Les habitacions, d´estil rústic, ofereixen vista sobre la muntanya o el jardí i disposen de calefacció, terres enrajolats, un armari i un bany privat amb dutxa i articles de tocador. L´establiment serveix un esmorzar gratuït al menjador, amb vista sobre els jardins. També hi podreu degustar cuina catalana, elaborada amb ingredients de la regió i mesclada amb influències franceses i escoceses. Podreu sol·licitar menús per a dietes especials i dinars per emportar. L´establiment ofereix bugaderia, servei de planxa i lloguer de bicicletes i disposa de 2 salons, un amb llar de foc i l´altre amb TV.


Activitats complementàries

  Aquest Pack inclou una visita guiada: El molí de la Conqueta

   Horari de la visita: 18.00h (Punt de trobada: Ajuntament)

*Es prega arribar 5 minuts abans

Veurem quins usos tenia, a part del fariner, els seus elements principals i com els molins van ser un puntal de l’economia del poble.

Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP. • K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• La compra de qualsevol producte es pot fer amb targeta de crèdit visa/mastercard.

• Pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o en té autorització per part del propietari.

• En cas que no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

CONDICIONS ESPECIALS PER ALS PRODUCTES HOTEL + ENTRADA

• La confirmació de disponibilitat i reserva es farà en 48h amb vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• Consulteu-nos per reserves de grups de més de 12 persones per tenir accés a possibles descomptes especials i solucions de transport per grups a mida.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I MODIFICACIÓ.

• Aquests productes no permeten cancel·lació anticipada.

• És possible canviar un producte per un altre de preu igual o superior fins a 2 setmanes abans del començament de l’activitat. En aquest cas s’haurà d’abonar la diferència amb el nou producte, però el canvi no suposarà cap recàrrec.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE. Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i l’usuari, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les dades. L’usuari pot exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

 

Localització

El teu destí (punt final de la ruta) ja està marcat al mapa. Escriu la teva ubicació i tria les opcions de ruta per obtenir adreces cap al punt de destí. També pots fer clic al mapa per triar fins a 9 punts de recorregut desde el teu punt de partida fins al punt de destí.

Adreça
Codi postal
Localitat
Optimitzar per

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per aquest pack

Necessita estar registrat per enviar un comentari.
Preu per persona/nit a partir de57,10€
Preu per persona/nit a partir de57,10€
Preu per persona/nit a partir de57,10€
Preu per persona/nit a partir de57,10€
Preu per persona/nit a partir de52,50€