Buscador General

08/07 - Qvinta Essençia (Ossera - La Vansa i Fórnols)

Municipi:, Ossera (La Vansa i Fórnols), Alt Urgell 25717, Catalunya
Premi per trucar +34 633 387 555
109,40€ - 188,70€ 08/07 - Qvinta Essençia (Ossera - La Vansa i Fórnols) Municipi:, Ossera (La Vansa i Fórnols), Alt Urgell, 25717, Catalunya +34 633 387 555 20 HOTEL MOLÍ DE FÓRNOLS-habitació doble 20 HOTEL MOLÍ DE FÓRNOLS-habitació individual 20 HOTEL MOLÍ DE FÓRNOLS-habitació triple 20 HOTEL MOLÍ DE FÓRNOLS-2 adults+1 nen 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
/ / / /
Valoració mitja: 0.0
Vots totals:0
Reservar pack
qrcode

Descripció del pack

Aquest pack inclou allotjament amb esmorzar+entrada al concert+Degustació de productes Km0

*La taxa turística no està inclosa en el preu i s’haurà d’abonar directament a l’allotjament.

*Atenció: Aquest concert és a les 12:30h. Els concerts que són a les 12:30h la data de selecció en el moment de la compra haurà de ser la nit abans del concert.

Preus per pack segons hotel escollit en el moment de la compra

Qvinta Essençia
El sentir de mi sentido. Música i poesia amorosa del segle d’or

08/07 · Ossera (La Vansa i Fórnols) · Església de Sant Quirze i Santa Julita

12.30h

  Més informació sobre el concert aquí

Informació detallada del pack

Sobre el concert

08/07 · Ossera (La Vansa i Fórnols) · Església de Sant Quirze i Santa Julita

12.30h

Qvinta Essençia - El sentir de mi sentido. Música i poesia amorosa del segle d’or

Intèrprets

Èlia Casanova, soprano
Hugo Bolívar, alto
Albert Riera, tenor
Pablo Acosta, baix

Programa

El sentir de mi sentido es proposa mostrar la relació íntima que van mantenir música i poesia durant el segle d’or i ho fa prestant atenció als textos de temàtica amorosa. El segle XVI va ser un moment de gran esplendor de la música i la literatura hispàniques i, malgrat la gran influència italiana, els poetes i músics van intentar mantenir certs trets diferencials propis: fugien de l’afectació i la sensualitat, i buscaven gravetat i sobrietat. Així ho demostra aquest programa, que inclou textos d’alguns dels poetes més representatius de l’època, com ara Lope de Vega, Jorge de Montemayor, Joan Boscà o Jorge Manrique. Les fonts musicals també són diverses: des del Cancionero de Medinaceli, que representa la més gran col·lecció de repertori polifònic secular de finals del segle XVI; fins a la Recopilación de Sonetos y Villancicos a cuatro y a cinco voces de Juan Vázquez, passant pels cançoners de Calàbria i Casanatense, entre d’altres.

  Més informació sobre el concert aquí

Sobre el municipi

  LA VANSA I FÓRNOLS

Situat al peu dels vessants meridionals de la serra del Cadí, a la vall del riu de la Vansa, hi trobem Cornellana, un dels nuclis de població que forma part del municipi de la Vansa i Fórnols, a la comarca de l’Alt Urgell. Juntament amb els pobles de Sorribes de la Vansa, cap de municipi, Fórnols de Cadí, Adraén, Ossera, i altres veïnats o llogarets, alguns despoblats, formen part d’un dels municipis amb majors atractius paisatgístics de la comarca. L’edifici més destacable de la població és l’església de Sant Pere, datada de l’any 1818 i considerada com a bé cultural d’interès local. El temple original fou construït als afores del poble, on encara avui dia hi ha les ruïnes. A l’interior de l’església hi trobem dos retaules gòtics, dedicats a Sant Pere i als Goigs de la Verge. L’església de Sant Pere va ser restaurada l’any 2006, dins el marc del projecte de restauració de les esglésies i els retaules gòtics del municipi.

Hotels a escollir en aquest pack

CASA RURAL MOLÍ DE FÒRNOLS

Estada mínima 1 nit allotjament + concert
  a partir de 65,70€ preus per persona/nit en habitació doble HE)

   Carretera, s/n, 25717 Tuixent, Lleida

4 nice  5 nice

Més informació: www.molidefornols.com

La masia de Molí de Fórnols es troba a 4 km de Sorribes de la Vansa i el mateix de Tuixent es un indret privilegiat en plena natura on podreu gaudir de la tranquil·litat de l ‘entorn i conèixer les curiositats que ens envolten. La Vall de la Vansa, justament als peus del Parc nacional del Cadí Moixeró,ofereix tota mena d´activitats en plena natura, tant en família com individualment. Pobles com Ossera, Tuixent, Josa de Cadí, Gósol o Fórnols entre altres són de visita obligada. Rutes a peu , activitats de natura, visitar el Pedraforca , són infinites les opcions que ofereix la nostra vall per gaudir de la natura durant la seva estança.


Activitats complementàries

  Concert amb Gust: Degustació de productes de Km0 després del concert

 

Herboristeria Nogué, Formatgeria Serrat Gros i Melmelades Cal Casal d´Ossera

 

Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP. • K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• La compra de qualsevol producte es pot fer amb targeta de crèdit visa/mastercard.

• Pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o en té autorització per part del propietari.

• En cas que no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

CONDICIONS ESPECIALS PER ALS PRODUCTES HOTEL + ENTRADA

• La confirmació de disponibilitat i reserva es farà en 48h amb vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• Consulteu-nos per reserves de grups de més de 12 persones per tenir accés a possibles descomptes especials i solucions de transport per grups a mida.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I MODIFICACIÓ.

• Aquests productes no permeten cancel·lació anticipada.

• És possible canviar un producte per un altre de preu igual o superior fins a 2 setmanes abans del començament de l’activitat. En aquest cas s’haurà d’abonar la diferència amb el nou producte, però el canvi no suposarà cap recàrrec.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE. Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i l’usuari, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les dades. L’usuari pot exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

 

Localització

El teu destí (punt final de la ruta) ja està marcat al mapa. Escriu la teva ubicació i tria les opcions de ruta per obtenir adreces cap al punt de destí. També pots fer clic al mapa per triar fins a 9 punts de recorregut desde el teu punt de partida fins al punt de destí.

Adreça
Codi postal
Localitat
Optimitzar per

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per aquest pack

Necessita estar registrat per enviar un comentari.