Buscador General

01/07 - Escolania de Montserrat i Capella de Música de Montserrat (Riner) blank

Localitat:, Riner, Solsonès, 25290, Catalunya

Premi per trucar 931 641 775
Valoració mitja: 0.0
Vots totals:0
Reservar pack
qrcode

Descripció del pack

Aquest pack inclou allotjament amb esmorzar+entrada al concert

Preus per pack segons hotel escollit en el moment de la compra

Escolania de Montserrat i Capella de Música de Montserrat
Vivaldi Joan Cererols: hereu dels polifonistes, precursor de l´escola barroca de Montserrat

01/07 · Riner · Santuari del Miracle

19.00h

  Més informació sobre el concert aquí

Informació detallada del pack

Sobre el concert

01/07 · Riner · Santuari del Miracle

19.00h

Escolania de Montserrat i Capella de Música de Montserrat - Joan Cererols: hereu dels polifonistes, precursor de l´escola barroca de Montserrat

Intèrprets

Martí Buïl, violoncel
Ignasi Jorba, contrabaix
Vicenç Prunés, orgue
Llorenç Castelló, direcció

Programa Obres de T. L. Victoria, G. P. da Palestrina, J. Cererols, N. Casanoves i A. Viola

Segurament el P. Joan Cererols (1618-1680) havia escoltat i estudiat les tècniques de composició dels grans polifonistes renaixentistes. Fruit d’aquesta influència, Cererols explora les tècniques compositives del contrapunt i la homofonia, de vegades per separat o, sovint, combinant-les. Les obres de Cererols que podrem escoltar són justament bons exemples d’aquestes tècniques però amb la rellevant novetat de l’ús d’un baix instrumental que recolza les veus. Aquest concert inaugural es centra en obres de caràcter religiós.

Més informació sobre el concert aquí

Sobre el municipi

  RINER

El centre de major atracció de Riner el trobem al Santuari del Miracle, altament conegut pel seu retaule barroc -de mitjan s. XVIII-, situat entre les obres mestres del seu temps a Catalunya. També al mateix Santuari es conserva un interessant retaule renaixentista del s. XVI. Juntament amb Freixinet, Su i Santa Susanna, es conformen els quatre nuclis de població d’aquest petit municipi d’uns 300 habitants. A l’esquerra del curs del riu Negre s’alçava l’antic castell de Riner, del qual actualment se’n conserva la gran torre i alguns arcs, i l’església de Sant Martí. Impregnat de rutes per fer a peu o amb bicicleta, Riner és un municipi de tradicions i arquitectura.

  Més informació sobre el municipi aquí

  www.riner.ddl.net

  www.santuarielmiracle.com

Hotels a escollir en aquest pack

APARTAMENTS EL MIRACLE

Estada mínima 1 nit allotjament + concert
  a partir de 53,40€ preus per persona/nit en habitació doble HE

   Monestir 25287 El Miracle (Solsonès)

005  007

Més informació: www.santuarielmiracle.com

Estan a disposició de particulars, famílies, comunitats o grups que cerquin un espai de descans, de repòs, de connexió amb la natura, etc. a prop del Santuari, amb la possibilitat de participar de les celebracions litúrgiques amb la comunitat monàstica. Les cel·les de Nostra Senyora ofereixen 3 habitacions dobles, bany complet, cuina-menjador equipada i calefacció.


Activitats complementàries

Aquest Pack inclou una visita guiada a través de la història i l’actualitat del Miracle.

Horari de la visita: 17.30h

*Es prega arribar 5 minuts abans

Una de les obres mestres del barroc a Catalunya es troba al Santuari del Miracle. A través dels orígens, el desplegament històric i els valors artístics que conserva coneixerem la realitat actual del municipi.

Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP. • K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• La compra de qualsevol producte es pot fer amb targeta de crèdit visa/mastercard.

• Pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o en té autorització per part del propietari.

• En cas que no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

CONDICIONS ESPECIALS PER ALS PRODUCTES HOTEL + ENTRADA

• La confirmació de disponibilitat i reserva es farà en 48h amb vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• Consulteu-nos per reserves de grups de més de 12 persones per tenir accés a possibles descomptes especials i solucions de transport per grups a mida.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I MODIFICACIÓ.

• Aquests productes no permeten cancel·lació anticipada.

• És possible canviar un producte per un altre de preu igual o superior fins a 2 setmanes abans del començament de l’activitat. En aquest cas s’haurà d’abonar la diferència amb el nou producte, però el canvi no suposarà cap recàrrec.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE. Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i l’usuari, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les dades. L’usuari pot exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

 

Localització

El teu destí (punt final de la ruta) ja està marcat al mapa. Escriu la teva ubicació i tria les opcions de ruta per obtenir adreces cap al punt de destí. També pots fer clic al mapa per triar fins a 9 punts de recorregut desde el teu punt de partida fins al punt de destí.

Adreça
Codi postal
Localitat
Optimitzar per

Extra

Extres en aquest pack

*Aquest Pack inclou de forma gratuïta una visita guiada a través de la història i l’actualitat del Miracle.

Horari de la visita: 17.30h - *Es prega arribar 5 minuts abans. Una de les obres mestres del barroc a Catalunya es troba al Santuari del Miracle. A través dels orígens, el desplegament històric i els valors artístics que conserva coneixerem la realitat actual del municipi.

0.00€ (21%) ( Per persona )

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per aquest pack

Necessita estar registrat per enviar un comentari.

ALTRES PACKS D´AQUESTA FORMACIÓ

Escolania de Montserrat i Capella de Música de Montserrat

29/06 · La Seu d’Urgell · Catedral · 21h

30/06 · Puigcerdà · Església de Sant Domènec · 21h

 

 

Preus per persona a partir de48,60€ Per nit
Preus per persona a partir de45,40€ Per nit
Preus per persona a partir de47,20€ Per nit
Preus per persona a partir de45,40€ Per nit
Preus per persona a partir de207.44€ Per nit