Buscador General

19/08 - Acadèmia FeMAP (Berga) blank

Localitat:, Berga, Berguedà, 08600, Catalunya

Premi per trucar 931 641 775
Valoració mitja: 0.0
Vots totals:0
Reservar pack
qrcode

Descripció del pack

Aquest pack inclou allotjament amb esmorzar+entrada al concert

Preus per pack segons hotel escollit en el moment de la compra

Acadèmia FeMAP
Cançoner del Duc de Calàbria

19/08 · Berga · Església de Sant Joan

21.00h

  Més informació sobre el concert aquí

Informació detallada del pack

Sobre el concert

19/08 · Berga · Església de Sant Joan

21.00h

ACADÈMIA FeMAP - Cançoner del Duc de Calàbria

Intèrprets

Director: Carles Magraner, violes d´arc
Professor adjunt: Robert Cases, viola de mà, llaüt i tiorba

Alba Asensi, soprano
Alba Quinquillà, soprano
Arturo Peinado, flauta de bec
Eva Franco, cant
María Montesinos, soprano

Programa Villancets de diversos autors a dues, tres, quatre i cinc veus i obres instrumentals al voltant de la Cort del Duc de Calàbria.

El Cançoner del Duc de Calàbria o Cançoner d’Uppsala, és un compendi de peces musicals d’època renaixentista. Els cronistes de l’època ens descriuen la capella del Duc de Calàbria com una de les més famoses i nodrides del seu temps. A la mort del Duc de Calàbria eren trenta-sis ministrers i cantors, amb el mestre de capella Juan Cepa. Es trobaven també en la cort altres músics com Luys Milan, polifacètic i humanista, tot un artista del renaixement. També Mateo Fletxa és possible que fos mestre de capella de la cort, igual que el seu deixeble Bartomeu de Càrceres.

  Més informació sobre el concert aquí

Sobre el municipi

  BERGA

Berga, capital i centre neuràlgic del Berguedà, s’estén al peu de la serra de Queralt i de cara a la vall alta del riu Llobregat. La seva situació privilegiada al pre-Pirineu converteix la ciutat en un punt de trobada per als amants del senderisme i la natura. Berga ofereix també un patrimoni cultural de gran valor: el barri antic de la ciutat, que data del s.XII , encerclat encara per les restes de la muralla, la plaça de Sant Pere, centre de les festes de la Patum (Patrimoni de la Humanitat des de 2005), el Portal medieval de Santa Magdalena, l’Església de Sant Joan de Berga, l’Església Parroquial de Santa Eulàlia, el Palau dels Peguera o el Santuari de Queralt, altrament anomenat “el balcó de Catalunya”.

  Més informació sobre el municipi aquí

  www.ajberga.cat

  www.turismeberga.cat

 

 

Hotels a escollir en aquest pack

HOTEL HCC CIUTAT DE BERGA

Estada mínima 1 nit allotjament + concert
  a partir de 43,90€ preus per persona/nit en habitació doble HE)

   Passeig de la Industria, 11, 08600 Berga

000hccberga  001hccberga

Més informació: www.hcchotels.com

L’HCC Ciutat De Berga està situat al centre de Berga, als Pirineus espanyols. L´establiment gaudeix d´una ubicació ideal per fer esquí i per visitar Andorra i Barcelona. Ofereix recepció 24 hores i un bufet d´esmorzar. L´hotel és un punt de partida perfecte per fer llargues passejades pels bells camps dels voltants.


HOTEL MOLÍ DEL CASÓ

Estada mínima 1 nit allotjament + concert 
  a partir de 66,80€ preus per persona/nit en habitació doble HE)

   Barri Terradellas, 08695 Bagá

007molicaso  008molicaso

Més informació: www.molidelcaso.es

El Molí de Casó està situat als afores de Bagà, a 1,8 km del centre. Es troba en un molí restaurat del segle XIX convertit en un establiment respectuós amb el medi ambient, equipat amb panells solars i un hort ecològic. Totes les habitacions del Molí disposen de calefacció, internet Wi-Fi gratuïta, armari i vista sobre el jardí. El bany privat inclou articles de tocador gratuïts. Els plats s´elaboren amb verdures i herbes ecològiques de l´hort del Molí. També hi ha una zona de barbacoa. A la botiga de l´establiment podreu comprar plantes medicinals. També podreu gaudir del saló compartit, equipat amb una llar de foc i una selecció de llibres de cuina. A més, a la terrassa hi ha gandules i hamaques. L´entorn és ideal per practicar senderisme. L´establiment es troba als peus del parc natural del Cadí-Moixeró i a 10 km del llac de Baells.


 

Polítiques i cancel·lacions

CONDICIONS GENERALS DE VENDA

• La venda es realitzarà a través d’Eventhalia Andorra (K&M Iniciatives Turístiques, S.L.) que actua com a agència de viatges oficial del FeMAP.

• K&M Iniciatives Turístiques, S.L., és registrada a Crta. De les feixes 37, AD400 Arinsal, Principat d’Andorra, amb el número de Registre de Societats d’Andorra 13477-S-189-371-380 i número de registre tributari (NRT) L-708630-H.

• Per pagaments amb targeta de crèdit: mitjançant la confirmació de la compra, s’autoritza expressament a K&M Iniciatives Turístiques S.L. a realitzar el càrrec corresponent a la targeta de crèdit subministrada i es certifica que la persona indicada que realitza la compra és propietària de la targeta de crèdit o té dret d’ús pel propietari d’aquesta.

• La confirmació de disponibilitat i reserva es farà en 24h amb vouchers electrònics de reserva i la factura electrònica corresponent.

• En cas de què no hi hagi disponibilitat s’oferiran alternatives d’allotjament o el retorn íntegre dels diners de la reserva.

• Si el paquet conté regals, aquests es recolliran directament el dia del concert o durant l’ estància amb la presentació del voucher corresponent al personal de l’organització

CONDICIONS ESPECIALS PER GRUPS.

• Consulteu-nos per reserves de grups de més de 12 persones per tenir accés a possibles descomptes especials i solucions de transport per grups a mida.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ.

• La cancel·lació de la tarifa estàndard és possible fins a 2 setmanes abans del començament del paquet amb un 15% del valor del paquet no retornable com a despeses d’administració. La tarifa no reemborsable en el cas de l’Hotel HCC Berga no és pot anul·lar ni modificar.

• Possible canvi per un paquet de tarifa estàndard de preu igual o inferior i de valor superior pagant la diferencia segons disponibilitat, fins a 2 setmanes abans del començament del paquet. El paquet no reemborsable de l’hotel HCC Berga no és pot canviar.

• Canvis de nom possibles en general a la tarifa estàndard fins a 5 dies abans del començament del paquet.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Les dades personals que es facilitin durant el procés d’enregistrament i compra seran objecte de tractament automatitzat per part del FeMAP i Eventhalia, incorporant-les a un fitxer automatitzat que acompleix les exigències, limitacions i drets de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE núm. 298, de 14 de desembre). Les dades facilitades seran tractades únicament i exclusiva per al manteniment de la relació de negocis que existeix entre el FeMAP, Eventhalia i vostès, i romandran de manera confidencial en els nostres fitxers. El FeMAP i Eventhalia garanteixen l´adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les seves dades. Us informem que teniu reconeguts i podreu exercitar els drets d´accés, cancel·lació, rectificació i oposició contactant amb el FeMAP i/o Eventhalia, a través de qualsevol mitjà.

Localització

El teu destí (punt final de la ruta) ja està marcat al mapa. Escriu la teva ubicació i tria les opcions de ruta per obtenir adreces cap al punt de destí. També pots fer clic al mapa per triar fins a 9 punts de recorregut desde el teu punt de partida fins al punt de destí.

Adreça
Codi postal
Localitat
Optimitzar per

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per aquest pack

Necessita estar registrat per enviar un comentari.
Preus per persona a partir de51,90€ Per nit+concert
Preus per persona a partir de48,30€ Per nit+concert
Preus per persona a partir de48,30€ Per nit+concert
Preus per persona a partir de58,00€ Per nit+concert
Preus per persona a partir de36,70€ Per nit+concert